XHOVANI 4 PROMOKush Jemi Ne

Cfare ofrojme ?

Shoqeria jone ofron kryesisht pllaka nga kompanite me te njohura ne treg. Ne jemi te vetmit importues ne veriun e shqiperise te pllakave nga fabrika COOPERATIVA CERAMICA D'IMOLA S.c.

Gjithashtu te vetmit importues ne shqiperi te paisjeve hidrosanitare nga fabrika  RAK Ceramics ne Dubai qe eshte nje nder kompanite me te medha ne bote.

Fokusi yne

Te ofrojme sherbime profesionale dhe ti plotesojme cdo kerkese klienteve tane duke krijuar nje marredhenie partneriteti afatgjate.

XHOVANI 4

Pllakat
Pllakat
Pllaka te te gjitha dimensioneve, ngjyrave dhe modeleve qe pershtaten per shtrimin dhe veshjen e shtepive, dyqaneve, hoteleve, oborreve dhe cdo ambienti tjeter me te gjitha garancite perkatese. Gjithashtu XHOVANI-4 ofron konsulence falas per menyren e veshjes dhe shtrimit te ambienteve.
Veshje banje
Veshje banje
Mobilje speciale per banjo, dimensione dhe ngjyra te ndryshme, aksesor per banjo, pasqyra te ndryshme, mishelator te markave te ndryshme. Ngrohes te ujit me permasa 10, 30, 50, 80 dhe 100 liter. Te gjitha keto produkte me garanci nga dy deri ne pese vjecare.
Ngjtes, mbushes dhe Izolues
Ngjtes, mbushes dhe Izolues
Ne ofrojme produkte per te gjitha projektet qe kerkoni si: Kol per shtrimin e pllakave te ceramikes deri per veshjen e fasadave te jashtme dhe te pishinave. Gjithashtu dhe stukon perkatese. XHOVANI-4 ofron dhe izulues per banjo, ballkone, terracat dhe pishinat tuaja.

Klientet Tane

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5

Partneret Tane

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8